Nova capçalera del blog

6.10.15


Bavejant m'he quedat quan he rebut l'email d'en Jordi amb el disseny definitiu de la nova capçalera d'Entrelletres. Ja ho va fer amb el meu altre blog, Trotalibros, i ho ha tornat a fer. El dibuix es troba completament sincronitzat amb l'altre. Si la capçalera de TrotaLIBROS estava feta a base de llibres, entreLLETRES havia de compondre's de lletres, i quina idea més meravellosa fer-ho amb lletres d'impremta!

Un cop més, els meus més sincers agraïments cap a l'il·lustrador Jordi Vila Delclòs, que jo ja admirava des de petit quan trobava els seus dibuixos pels contes que llegia. Corria a la meva mare i li deia que de gran volia ser il·lustrador, i quan dibuixava a l'escola en comptes de fer-ho amb una línia ho feia amb moltes perquè s'assemblés a l'estil d'en Jordi. I ara he descobert que, a més de ser un gran il·lustrador, és una gran persona. Gràcies, Jordi.

Per últim, dir que els canvis que heu vist (el Twitter de Trotalibros i Entrelletres s'ha unit en el de Jan Soleràs, igual que al Instagram) i aquest disseny són canvis dels quals us vaig advertir a principis de tardor. I ara toca la part més important: la literatura! D'aquí poc arribaran ressenyes de Joan Sales, Mercè Rodoreda, etc.1 lletres

  1. Que afortunat, la capçalera t'ha quedat preciosa, aquí hi ha feina d'artista!

    ResponElimina